11e editie Grand Tour de Bree gaat door!


Vorig jaar heeft Leon Timmermans aangegeven het rustiger aan te willen gaan doen, en hij heeft een oproep geplaatst, of er iemand de organisatie op zich wil nemen. Het was dus een tijdje onzeker of de Grand Tour de Bree zou blijven bestaan. Het zou toch erg jammer zijn als deze tocht verdwijnt, want het is een geweldige wandeling.

Het goede nieuws is, dat stichting herberg Papilio aangeboden heeft de organisatie samen met Leon te gaan doen. Dus kunnen we weer naar hartenlust gaan genieten op Hemelvaartsdag, 14 mei 2015 van wandeltochten tussen circa 10 en 40 kilometer. In de informatie staat bovendien dat er ook dit jaar weer het fameuze lussensysteem gehanteerd wordt, waardoor je zelf een afstand kunt samenstellen, en er vele variaties mogelijk zijn. Omdat deze tocht niet in het Landelijk Wandel Programma (LWP) staat, maar zeer de moeite waard is, wil ik hem via deze weg graag bij jullie onder de aandacht brengen.

Zin in een mooie wandeling met voor ieder wat wils? Kom dan op Hemelvaartsdag 14 mei 2015 wandelen in Maasbree! Meer informatie kun je hier vinden: http://www.herbergpapilio.nl/grand-tour-de-bree. Bekijk ook even het inschrijfformulier; daar vind je de praktische informatie (zoals startplaats en starttijden)

Over Roland Weyers

Interesses: wandelen, speciaalbier, internet, geocaching, EHBO, fotografie
Dit bericht werd geplaatst in Hobby en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.