Wandelroutes (op kaart)

Op deze pagina staat een overzicht van diverse tochten die ik gelopen en/of mee georganiseerd heb. Treft u een foutieve of niet werkende link aan, meldt dit dan s.v.p. even via een reactie (onder aan de pagina) of via het contactformulier.

Enkele “spelregels” vooraf:

  • De routes die hieronder worden aangeboden zijn een weergave van hetgeen met de GPS vastgelegd is (tracklog), tijdens (georganiseerde) wandeltochten. Hieraan kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden.
  • Het gebruiken van deze routes is geheel op eigen risico. Voor het ontstaan van schade, verlies, diefstal, letsel, e.d. kunnen noch ik, noch de organiserende vereniging verantwoordelijk gehouden worden.
  • De omgeving (terreinen, wegen, paden, spoorlijnen, waterwegen, enzovoorts) zijn onderhavig aan verandering. Google Maps werkt het kaartmateriaal wel regelmatig bij, maar de routes worden hier niet op aangepast. Houdt er dus rekening mee dat de routes niet altijd overeenkomen met de huidige situatie ter plaatse.
  • Onderstaande routes kunnen over privéterrein gaan dat niet of slechts gedeeltelijk (bijvoorbeeld op bepaalde tijden) toegankelijk is. Bij gebruik van de routes dient u zich op de hoogte te stellen van de plaatselijke regels, en deze in acht te nemen.
  • Een aantal van de getoonde faciliteiten zoals rust- en startplaatsen zijn ingericht door de organiserende vereniging en waren daarom alleen beschikbaar op de wandeldag zelf. Houdt er dus bij gebruik van de routes rekening mee dat mogelijk niet alle faciliteiten beschikbaar zijn, en dat er mogelijk weinig of geen horeca langs de route aanwezig kan zijn.

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

Advertenties

Een reactie op Wandelroutes (op kaart)

  1. Cindy zegt:

    Mooie interessante site. Leuk om ideeen op te doen, bedankt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s