Helaas niet naar Deurne, 28-01-2018


Ik had me er enorm op verheugd om weer eens een tocht te gaan lopen bij AV-LGD in Deurne. Ik had hem zelfs op mijn planning gezet voor zondag 28 januari 2018. Maar helaas was de pret van korte duur. Zaterdagochtend zat ik aan de ontbijttafel en reikte ik naar de zak met brood, toen ik ineens een flinke scheut in mijn rug voelde. Normaal gaat dat met een paar minuten wel over, maar nu bleef ik de pijn voelen. Zaterdagavond had ik vlakbij een verjaardag, waar ik met de fiets naartoe ben gegaan, maar zowel op de heen- als de terugweg moest ik toch even afstappen om de pijn wat te laten zakken. Ik heb die avond mijn wandelspullen nog klaargelegd. Zondagochtend bleek de pijn helaas nog te hevig en ben ik terug naar bed gegaan om het wat extra rust te geven.

Later die zondag werd het ook niet echt beter; zitten ging nog wel, maar rechtop lopen, bukken en zijwaarts bewegen deed enorm zeer. En maandag moest ik ook nog de weekendrugzak meenemen naar Amsterdam… Dan maar een poosje aan de pijnstillers. Gelukkig ging het dinsdagmiddag al weer wat beter en het zag er hoopvol uit voor het volgende weekend. Jammer van deze tocht; hopelijk ben ik er volgend jaar wel weer bij…

 

Advertenties

Over rolandweyers

Interesses: wandelen, internet, geocaching
Dit bericht werd geplaatst in Hobby en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.