“Dagboek van een wandelaar” over naar WordPress


Zoals je ziet is mijn “Dagboek van een wandelaar” overgegaan van Windows Live naar WordPress. Dit was nodig omdat Windows Live binnenkort stopt met het aanbieden van een weblog.

De fotomodule is helaas verdwenen, maar je kunt op “Foto’s” klikken in het menu, boven aan de pagina. Dan kom je op het overzicht van alle foto-albums terecht. Daarnaast is me wel opgevallen dat veel foto’s in de weblogitems verkleind zijn, of soms heel groot worden weergegeven. Helaas kan ik dit niet voor alle items herstellen; dat zou heel veel tijd gaan kosten. Het gaat namelijk om 390 berichten!

In de rechter kolom kun je ook nog allerhande extra informatie en linkjes vinden. Zo worden er mijn laatste updates weergegeven, maar je kunt er ook mijn recente twitter berichten lezen. Ook vind je hier het archief met oudere weblogitems. Let wel op, de items zijn gerangschikt naar publicatiedatum (en dus niet naar de datum waarop de wandeling werkelijk heeft plaatsgevonden).

Verder, mocht je hier terecht gekomen zijn via mijn oude URL (http://rolandweyers.spaces.live.com/), geen probleem. Je werd vanzelf doorverwezen naar mijn WordPress pagina. Mocht je toch liever de nieuwe URL in je favorieten of op jouw site willen hebben? Dit is hem: https://rolandweyers.wordpress.com/

Okay, het zal even wennen zijn. Voor jullie net zo als voor mij, dus kijk niet vreemd op als er nog eens iets mis gaat; ik zal alles ook nog eerst uit moeten testen… Ervaar je ergens problemen, laat het dan gerust even weten.

Groetjes,

Roland

Over rolandweyers

Interesses: wandelen, internet, geocaching
Dit bericht werd geplaatst in Computers en internet. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.