Even terug naar het loopcentrum met de schoenen…


Op zaterdag 9 mei 2009 ben ik even met mijn schoenen terug gegaan naar Het Loopcentrum (http://www.hetloopcentrum.nl/), omdat ik toch last bleef houden van de druk op de linker dikke teen, en ook een paar schuurplekjes op de rechter hiel had. Ik was er met de fiets naar toe gegaan. Daags voordat ik er heen ging, had ik wel even gebeld of zij er iets aan konden doen, of dat ik toch naar een schoenmaker toe moest.

Aan de telefoon zeiden ze dat ze het leer eventueel met een knobbeltang konden bewerken, maar tijdens het bezoek adviseerden ze me toch eerst te proberen de schoenen anders te strikken, zodat het leer bij de dikke teen meer ruimte kreeg en de hielen steviger in de schoenen stonden. Uiteraard probeer ik dit eerst uit voordat ik de schoenen laat vertimmeren.

Op de terugweg heb ik blijkbaar weer glas in mijn band gereden. Toen ik thuiskwam was er nog niks te merken, maar zondag, tijdens een stukje fietsen, stond de band al binnen een half uur plat. Gelukkig was mijn zus en haar vriend met de auto en hebben ze thuis plakspullen gehaald, zodat ik de band kon repareren. Nou, als dit elke keer gaat gebeuren als ik naar Horst rijdt, dan kan het nog leuk worden…

Advertenties

Over rolandweyers

Interesses: wandelen, internet, geocaching
Dit bericht werd geplaatst in Hobby. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.